- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Huzurevi Sakinleri El Becerilerini Geliştiriyor

Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi’nde kalan yaşlılar için etkin yaşlanma süreçlerine katkı sağlamak, etkin zaman geçirmelerine destek olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Yaşlanma insanın doğduğu andan itibaren başlayan bir süreç olmakla birlikte, bu işler benden geçti denmeye başlandığı zaman ise yaşlılığın başladığı dönemdir.
Her yaşta üretken olunabileceğine örnek olmak maksadıyla Huzurevi sakinleri, el sanatları atölyesi oluşturularak faaliyetlere başladıo
Çalışmaya katılan yetişkin gençler, emeklerinin karşılığı ürünlerin ortaya çıkması ile daha çok motive olup çalışmaya katılmaktan dolayı mutlu oldukları gözlemlenmektedir.
Kurum Müdürü Tural Deveci yaptığı açıklamada; Hayrettin Ekim Huzurevimizde kurulan atölyemizin oluşmasında El Sanatları öğretmeni görevlendirilmesi yaparak destek sağlayan Mucur Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, El Sanatları Öğretmeni Serpil ERSAN’a ve özellikle çalışmalara katılım sağlayan huzurevi sakinlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir